med havkat, 'pille-rejer' og Limfjordsmuslinger.
Paella er Morten Jensens favoritret på havet.
Tekst: Annemette Fruergaard . Foto: Henrik Vinther Krogh
2. personer
Varm en pande med høje sider godt op.
Kom lidt olivenolie på. Svits løg, hvidløg, peberfrugt og tomat til løgene bliver blanke. Hæld risene på og lad dem suge det væde der er fra grøntsagerne i et par minutter.
Hæld hønsefond på til risene er dækket og lad det simre 10 minutter. Kom mere væde på og lad det simre yderligere 10 minutter.
Skær havkatten i mundrette stykker, og tryk dem let ned i risen. Stik muslingerne ned rundtomkring.
Lad nu paellaen stå under låg i 5 min uden at røre i den. Kom derefter rejerne på.
Efter 5 min. drysses det grønne fra forårsløg over og paellaen er klar til servering.